Snel afvallen voor de zomer

admin juli 15, 2015 0

De zomer is al aangekomen in ons koude kikkerlandje. Het is dus weer tijd om lekker op het strand te lopen en naar het zwembad te gaan. Het liefst loop je daar met een platte buik. Dat zorgt ervoor dat je zelfverzekerd rondloopt. Maar moet je nou doen om snel af te vallen?

Hoe val ik snel af?

Snel afvallen is helemaal niet moeilijk. Je kunt natuurlijk veel gaan sporten en elke dag in de sportschool aanwezig zijn, maar dat hoeft niet perse. Je kunt ook op een makkelijkere manier snel afvallen. Zorg ervoor dat je elke dag beweegt. Je kunt bijvoorbeeld in plaats van de auto naar je werk gaan op de fiets gaan. Of je kunt lopen. Het is heel belangrijk om elke dag minimaal een uur te bewegen. Als je dit in combinatie doet met goed eten vliegen de kilo’s eraf. Maar wanneer eet je nou goed. Je hoeft niet meteen een dieet te gaan volgen. Het kan veel simpeler! Als je een vast ritme aanhoudt in je eetpatroon is dit al een heel goed begin. Dat ritme bestaat uit een ontbijt, lunch en een diner. En daartussen moet je een tussendoortje nemen. Je moet er eigenlijk voor zorgen dat je om de twee uur iets eet. Zo blijft je spijsvertering bezig. En de dingen die je eet moeten gezond zijn.

Gezond eten is ‘’the key’’

Eet elke dat een ons groente en twee stukken fruit. Het fruit als tussendoortje en de groente bij het diner. Als je je aan dit patroon vast houdt in combinatie met de beweging vliegen de kilo’s er af. Snel afvallen hoeft dus helemaal niet vervelend te zijn. Je moet gewoon een beetje discipline opbrengen in je eetgedrag. En als je die discipline kunt opbrengen zal jij heel snel afvallen.

Meer informatie over afvallen? Lees dan snel verder op GezondheidZINE.nl!

Leave A Response »