Snel afvallen dieet

admin juli 16, 2015 0

Je heb natuurlijk veel verschillende soorten diëten om snel af te vallen maar welke is het beste en het gezondste ook voor u zelf?

Snel afvallen

Er zijn verschillende soorten snel afvallen diëten zo is er bijvoorbeeld de crash dieet. Dit dieet zorgt er voor dat je binnen no time snel zult afvallen dit gebeurd meestal door he weinig of niet eten waardoor je lichaam overige resten zoals vet moet gaan gebruiken als voedingsstoffen. Je valt bij dit dieet tot wel 6 kilo per week af. Het gevaar is meestal wanneer je stopt met dit dieet, dan zal je je normale etensgedrag weer opnemen en je zult zien dat je al snel weer de kilootjes er bij komen. Het is ten tweede ook niet gezond en goed voor je lichaam. Op internet kan je ook crash diëten vinden die wel gezond zijn.

 

Het ziekenhuis dieet is ook een snelle manier met dit dieet eet je eigenlijk net als in een ziekenhuis veel het zelfde. Je krijg 3 keer per dag diverse maaltijden die veel eiwitten bevatten en weinig vetten. Dit dieet komt eigenlijk van vroeger toen het gebruikt werd door artsen als ze mensen moesten opereren die moesten afvallen. Bij dit dieet kan je tot wel 5 kilo per week afvallen.

 

Het soepdieet is ook een dieet waarbij je snel afvalt. Het is vaak voor mensen die langere tijd willen afvallen geen optie omdat je dit dieet maar 1 week kan doen. Je word er snel moe en duf van. De bedoeling is dat je heel de week soep eet waardoor je geen gevoel krijgt dat je honger heb in deze soepen zitten ingrediënten die er voor zorgen dat je snel calorieën zult verbranden waardoor je tot wel 5 kilo per week kan afvallen. Let wel op 1 keer per week dus ook niet weken achter elkaar blog link.

Leave A Response »