Effectief je gewicht beheersen met Herbalife

admin oktober 31, 2014 0

Wie na het afvallen blijvend zijn gewicht wil beheersen, moet met verschillende aspechten rekening houden:

1: Waarom ben ik in het verleden aangekomen

2: Wat kan ik doen om mijn verbranding blijvend te verhogen

3: Wat kan ik doen om mijn calorie inname blijvend te verlagen

Waarom ben ik in het verleden aangekomen

Er is een reden waarom je in het verleden bent aangekomen.  Soms is het een tijdelijke reden zoals ziekte of zwangerschap. Maar het kan ook een verkeerd leef- en eetpatroon zijn geweest waardoor je stelselmatig meer calorieën hebt geconsumeerd danje hebt  verbrand.

Soms is er een meer psychologische reden, wat bijvoorbeeld regelmatig leidt tot emotie-eten.

Wil je er nu voor zorgen dat je, nadat je bent afgevallen, op gewicht blijft. Dan is het belangrijk dat de oorzaak van jouw overgewicht wordt weggenomen. Ligt het aan jouw leefpatroon, dan moet je er dus voor zorgen jouw verbranding te verhogen en/of je calorie-inname te verlagen.

Wat kan ik doen om mijn verbranding blijvend te verhogen

Om je verbranding te verhogen moet je (meer) gaan bewegen. Wandelen en/of sporten of bijvoorbeeld vaker de auto laten staan, vaker de trap nemen. Etc Continue Reading.

Als je gaat bewegen is de combinatie van cardio en krachttraining de beste calorie-booster. Door cardiotraining (hardlopen, fietsen, cross trainer) verhoog je je calorieverbranding direct. Daarnaast zorgt cardio voor een betere conditie en uithoudingsvermogen. Wat weer een positief effect heeft tijdens krachttraining.

Krachttraining zorgt voor een vergroting van de spieropbouw. Meer spieren, betekent een grotere energiebehoefte van het lichaam en dus een blijvend hogere calorieverbranding.

Wat kan ik doen om mijn calorie inname blijvend te verlagen

Maar het is ook belangrijk om iets aan je calorie inname te doen. Hierbij moet je echter niet het aantal voedingsstoffen dat je dagelijks binnenkrijgt verminderen. Minder voedingsstoffen namelijk betekent een grotere kans op voedingstekorten met een verhogen van allerlei gezondheidsrisico’s. Herbalife is hiervoor de ideale oplossing. Met Herbalife krijg je per maaltijd 52 essentiële voedingsstoffen binnen en slechts 212 calorieën. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je ontbijt of lunch vervangen door een Herbalife maaltijd en verlaag je daarmee blijvend jouw calorie inname.

Wil je meer informatie ? Kijk dan eens op de website www.topdieet.nl

Leave A Response »